Sovmorgon



Godmorgon! Idag börjar jag inte förrän halv ett, skönt eller? Nu ska jag äta frukost och läsa igenom engelskgrammatiken. Jag önskar er en trevlig dag! Puss Hanna!

Snyggelina från H&M


Tisdag


Mår inte särskilt bra idag, magkatarren spökar ordenligt! Tänkte mest ligga och vila och senare titta på Desperate Housewives. Var i stan lite innan och fick inhandlat lite smått och gott, visar er imorgon, samt oufiten från idag! Puuuss.

Bye bye


Äh nu har jag inte tid att sitta här, har massa smågrejer att uträtta! Om vi inte ses mer idag får jag önska er en trevlig kväll! Pusshej.

Från H&M, vart annars?


Dessa två sjalar ska jag nog ta och beställa nu, weee!

Jumpsuits från Topshop



Just nu gillar jag byxdresser riktigt mycket, det är så snyggt! Frågan är bara om jag vågar sätta på mig en?

Snygga tishor från Lindex


Ännu mera H&M

 
Amen ge mig hennes kropp!
Hur snygg är inte den brun/vita? Den vill jag ha, precis som jag vill ha allt annat. Fast jag är ganska nöjd med min svarta också (se bild) Får se om jag beställer den andra, det kliar ju lite i fingrarna!

3 snyggingar



Jag vill ha det gröna men det är slut i min storlek (SÅKLART!) Tänkt så snyggt med ett par slitna och slappa jeansshorts, remsandaler och fina guldiga smycken. MÅSTE HA!

Jeansshorts i all ära



Alla från Topshop förutom de längst ner till höger (hittade på Google!)

Veckans inspirationsbilder

Eftersom jag tog bloggpaus nu i veckan har jag inte lagt in veckans inspirationsbilder i fredags, så det får bli nu istället! Dessutom hade jag tänkt flytta det till söndagar istället då jag har mer tid över. Fredagarna blir så lätt stressiga. Enjoy!

It's Monday Monday Monday today


Ny vecka, nya tag och nu kör jag igång på riktigt en gång för alla (förhoppningsvis!) Slutade elva idag, snacka om skönt. Vi stack till Maja och tog det lugnt till en film och jag somnade som vanligt, det gjorde Jullan också. Var inne på H&M's hemsida nyss och oooooboy så mycket fint jag hittade så nu får ni vara beredda på massa kollage (fula och enkla dock!) Hoppas ni haft det bra!

Onsdag!


Kunde inte hålla mig från att skriva. I alla fall en liten rad, eller kanske lite mer! Behöver ju inte vara helt frånvarande! Sitter här och äter naturchipa och vitlöksdippa (om ni läser detta Mimmi och Fanny så hoppas jag verkligen att ni blir frestade för det var det som var meningen! hehe!!) Kl 22 är det Sex and the city och det är det väl ingen som missar? Ska dra, ha det bra, ciao!

Skööööönt!


Det är såhär att jag är helt slut och nu när jag knappt har något i skolan så känner jag bara för att ta det lugnt och prioritera mina nära och kära! Det är detta jag behövt, lugn och ro! Jag kör igång på riktigt en gång för alla med bloggen nu på måndag, hoppas ni hänger med mig då! Ha det bra så länge så ses vi om ett par dagar :) Pussar!

Asos.com


Vilka av dessa sandaler tycker ni att jag ska beställa? De bruna ska vara i guld istället i så fall!

Veckans inspirationsbilder


Kass uppdatering x 5932856936936!!!

Jag är verkligen ledsen för min urkassa uppdatering, vad har det gått nu? En vecka? I alla fall, anledningen är skolan, som många andra gånger. Har inte haft orken till att lägga någon energi på annat! Har inte ens hunnit umgås med Gogo på hela veckan! Under veckan som gått har jag hunnit få soleksem som har kliat konstant i tre dagar men börjar bli bättre nu. Mitt arbete på nio sidor har också hunnit försvinna så det ska jag sätta mig och börja skriva, ja.. typ nu! Har även maaaaaaaassa andra saker som måste göras! Jag gillar ju att ha många bollar i luften, men fasiken inte när allt jag måste göra är tråkigt vilket det är nu. Var i alla fall på 18-årsfest igår och det var trevligt! Uppdaterar mer sen idag, förhoppningsvis! Skönt att vara tillbaka. Puss på er och ha en bra dag!

Måndagar är blä

image353

Slutade vid 12 idag och det var inte helt fel. Jag och Maja stack och solade sen har vi bara varit hemma hos mig och fikat, myyys!! Dagens outfit får komma senare, lånade min systers kamera och den är inte hemma för tillfälligt! Annars då? Jo, jag måste göra ett engelskt föredrag, plugga matte och svenskrapport till imorgon! Känns inte så roligt faktiskt! Ska se om en promenad hinns med. Nu måste jag plugga, men om jag känner mig själv rätt så kommer jag skjuta upp det en stund till! Ses väl senare, pussis!

Mammas gamla jeans


Mamma hade ett par gamla Wranglerjeans som hon inte använde så jag fick dem! Och voila, se som det blev! Ett par perfekta jeansshorts. De är ljusa, slappa och sköna!

Bättre sent än aldrig

image349

Såhär var jag klädd någon dag i veckan, kommer inte ihåg vilken bara!

I fredags köpte jag detta!


Allt från H&M, var annars?

I torsdags köpte jag en tröja

image345
80 kronor från Zara!

Konfirmation!

Jag är ledsen att jag inte skrivit inlägg på ett tag, men det är såhär att jag inte kan lägga upp bilder och har inte kunnat det sen igår, jättejobbigt! Jag som har saker att visa er! Ni får helt enkelt stå ut så länge.. Idag har det varit släkten hela dagen, min syster har konfirmerats! Ångest när det var så fint väder och man bara ville sola, aja! Nu ska jag byta kläder sen möta upp Bäckie! Trevlig kväll allesammans så ses vi imorgon och då får vi hoppas att det har fixat sig med bilderna! Puuuuuss!


Shoppat

(Kan inte ladda upp bilder, annars hade jag haft en fin en här!)
Tjeeeeeeeena! Idag är jag glad, det är ju fredag! Dessvärre har jag ingen tid över att sitta vid datorn och skriva, ingen lust för det heller å andra sidan. Ska bara mysa med mina vänner ikväll och det ska bli så himla skönt eftersom jag behöver avkoppling. Men nästa helg smäller det, fy fasiken.. Tintins 18-årsfest, weeeei! Var i M-town idag efter skolan och köpte med mig en bikini, sjal och ett linne hem. Bilder får ni se imorgon! Nu ska jag käka, puss!

Tröööööööött

Jag tror inte ni förstår hur trött jag är idag, det är helt sjukt! Jag som annars brukar lägga mig vid tolv ska gå och lägga mig nu (?) Har nog inte gjort det sen jag var 12 år! Ska bli riktigt skönt faktiskt. En varm dusch först sen pang boom rakt ner i sängen! Gick en låång runda med Mimmi idag, jättemysigt! Vi åt glass i solen och jag lättade mitt hjärta lite! Förresten har ni smakat Calippo ananas? Hur god som helst, yuuuuuuuuummi. Nu ska jag inte babbla massa strunt! God natt och sov gott :)

Snälla rara söta

Mina söta små hjärtan! Jag vet att jag varit kass med uppdateringen, men man blir inte mer peppad ifall man inte får någon feedback. Jag tar gärna emot kommentarer. Skriv tillexempel vad du vill se mer av och kommentera såklart gärna allmänt också. Man blir så glad och det är inte som jag bara säger, utan jag menar det verkligen! Nu är det inte så att jag tänker tvinga på er att kommentera, utan jag bara uppmuntrar. Nu ska jag plugga vidare sen sova. Sov gott, nattinatti!

Enkelt men snyggt från Facehunter

image344

Citat

"Alla är fulla av lögner, några mer än andra!" Läste det någonstans innan, kommer ej ihåg vart men jag tyckte det var klockrent bara!

Säljes



image342
Shorts med hög midja från H&M trend storlek 36. Nypris 299:- Mitt pris 130:- Jättebra skick, nästan aldrig använda. Jag har vikt upp shortsen en aning på bilden, cirka 5-10 cm så de är lite längre i verkligheten!

Kjol med hög midja (fast i svart) från Vero Moda i storlek 32 (passar nog både 34 och 36 också eftersom jag själv brukar ha 36. Dvs. detta är en stor 32:a!) Nypris 400:- Mitt pris 200:- (kan diskuteras!)

Vid intresse kontakta mig på min msn [email protected]

Har lite saker på gång

image338


Nu tänkte jag sy mina klänningar. Hoppas jag hinner för jag måste även plugga (prov i mediekunskap imorgon!) Sen tänkte jag kanske lägga upp en svart kjol med hög midja och ett par svarta shorts med hög midja till salu! Hoppas det lockar någon? Kanske lägger upp lite andra saker till salu också lite senare men om jag inte hinner får det bli imorgon istället! Ska kila, puuuuss! Förresten, missa för guds skull inte Sex and the city klockan 22 ikväll.

Veckans inspiration!


Sofi Fahrman, okänd, Moderniteter-Amanda och en till okänd!
Som ni kanske har märkt (eller kanske inte) så la jag aldrig upp "veckans inspiration" i fredags! Det föll helt ur minnet bara. Så här kommer det istället, enjoy!

Idag hade jag armband på mig

image333
Hrm, precis som om jag inte alltid har det! Det går inte en dag utan att jag har åtminstone ett armband dinglandes runt min handled. Känns bara tomt och tråkigt när jag är utan. Dessutom tycker jag att det är superfint (speciellt med många olika på samma gång. Tycks aldrig tröttna på det!)

Majskolvar är mums

Just nu sitter jag och lyssnar på låten Who med Five o'clock heroes feat. Agyness Deyn vilket jag gjort säkert 10 gånger sen jag kom hem. Den är grym och den blir bara bättre ju mer man lyssnar. Nu ska jag äta majskolvar med smör och salt. Åh, himmelskt.. Nästan i alla fall! Ses om en stund, pussis!!


Elena Gallen

image332

Ursnygg tischa från Elena Gallen. Jag hade i alla fall inte tackat nej till den. Tänk så cool till slappa jeansshorts och gladiatorsandaler. Hur enkelt som helst, men ändå så förbaskat snyggt!

What a wonderful Wednesday

image330
Bild: Mary-Kate för Nylon! Ganska gammal nu, men ack så fin!
Idag är vädert underbart, man blir pirrig i hela kroppen, sitter ute på rastena och bara är allmänt glad! Dock har jag supermycket att göra eftersom jag alltid skjuter upp allting hela tiden, blir så trött på mig själv. På tal om något annat så invigde jag mina gladiatorsandaler idag och kände mig jättefin!

Mina snygga shorts


Voilá, så här ser shortsen ut på! Snygga eeeeeller! Längtar till jag blir brun och kan använda dem!

Agyness Deyn

Ni har väl inte missat coola Agyness Deyns låt? Om, lyssna då här! Den är grym!

Bildfel

Det funkar inte att ladda upp bilder! Typiskt. Jag som varit flitig och fotat mina jeansshorts när jag provade dem! Då får ladda upp bilderna imorgon istället! Och jag har inte hunnit sy klänningarna, jag har sovit istället. Mycket skönare, haha!

5 maj 2008

image326
Idag slutade jag tidigt, redan vid kvart över elva! Fast jag stannade kvar till tolv, åt lite pasta i skolan och snackade om lördagens partaj! Fick även reda på mitt betyg i grafisk kommunikation, MVG! OM jag är glad! Nu ska jag ta en tupplur (måste komma igen sen helgen) sen tänkte jag sy hela dagen lång. Kanske går en runda sen eftersom det är så dint väder. Återkommer senare, pussis..

Jag är makalös!

image325
Från onsdag tills idag har jag knappt fått gjort något vettigt alls.. Jag som hade så himla mycket att göra, och ja.. Allt står kvar på göralistan, inte en enda sak är överstruken! Så är det när man har fullt upp hela tiden, vilket är jätteroligt såklart, men det drabbar bloggen! Kan i alla fall berätta att jag äntligen sett the notebook! OKEJ, världens bästa film! Se den om du inte gjort det, inget du kommer att ångra!!!!! Imorgon är det skola igen vilket innebär rutiner och då lovar jag att ha mer tid för bloggen. Hoppas ni inte varit rent för arga för dålig uppdatering! Nu ska jag gå och städa undan på mitt rum som ser ut som kriget (jag lovar!!) sen ska jag sussa! God natt snyggingar.


Saturdaaaaaaayy

Det blir lite partaj ikväll (jag ska ta det lilla lugna!) Hoppas ni får en trevlig lördag så ses vi imorgon!! Kram!

Klänningarna!



Här är före-bilderna på mina klänningar! Hade tänkt sy om allihopa, mer eller mindre! Förhoppningsvis ska jag börja imorgon eftersom jag inte hunnit idag! Full rulle dagarna i ända förstår ni!

2 maj 2008

Hallå! Jag har varit nerbäddad i sängen fram tills nu och mått skitdåligt, därför jag inte har uppdaterat!! Lyckad kväll igår, men det har sina baksidor! Jag är även hos Gogo och här har jag inte bilderna på klänningarna så jag får fixa det när jag kommer hem, vilket lär bli snart! Ikväll ska jag träffa några vänner och vi ska kolla på film och bara äta äta äta massa godis! Längtar redan haha! Nej, en macka nu va! Ses sen. Puuuuuuuss! PS. Idag har jag och Gogo varit tillsammans i 25 månader. Grattis till oss!

The dresses!

Bilder på klänningarna (före-bilder) kommer imorgon efter jag varit i Malmö med Gogo! Hade tänkt hinna sy till dem lite imorgon ocskå. Lägger då kanske upp efter-bilderna på lördag! Nu ska jag dra, ha det bäst!!

Torsdagskvällen!

image315
Bild: Lundlund.com

Ikväll ska jag till Hanna med mina fina vänner! Hoppas på en trevlig kväll som gottgör gårdagen som inte blev särskilt lyckad för min del tyvärr! Nu ska jag välja kläder och sen hoppa in i duschen! Bussen avgår liksom sju. Önskar er en trevlig kväll som vanligt! Kram!

Världens finaste jeansshorts och världens finaste kofta



Jeansshorts från Bik Bok 249:- och kofta från Vero Moda 260:-

Gårkvällens outfit!


Jeansjacka 2hand och skärp 2hand och klänning från Gina Tricot (NY!) som egentligen är randig!


Det fick bli en sånhär outfit bild som jag fotade idag eftersom jag helt glömde bort det igår! Detta var alltså kläderna jag bar på självaste valborg!

Gårdagens outfit!

image309
Detta hade jag på mig igår på förmiddagen när jag gick runt och strosade på Malmös gator! Tunika Vero Moda, sjal H&M, jeansjacka 2hand och kuvertväskan från Monki.

RSS 2.0