Friday

image183
Ikväll blir det partaj hos min vän Maja! Roligt tycker jag. Det enda jag vet är att jag ska ha våfflat hår, har inte den blekaste aning om vad för kläder jag ska ta på mig! Får försöka rota fram något fint nu. Trevlig kväll!

The bracelets

image182
Här är armbanden jag beställe! Råkade få med mina älskade pärlörhängen också, men vad gör det!

Dagens outfit

image180 image181
Byxor, jacka och plånbok från H&M, armband från bijoux och tre stycken som jag själv gjort, skjorta Erikshjälpten (den jag köpte igår) plus vita tygskor! Gillar inte att mina ben ser ut att vara världens kortaste! De är faktiskt inte det.

Håkan Hellström- för en lång lång tid

image179
Nu cyklar jag iväg till Gogo! Ha en trevlig kväll allesammans. Ses imorgon, puss!

Asos.com

image178
Dessa snyggingar ska jag nog beställa! Vad tycker ni?


News

image176
Där finns massor av snygga nyheter från Cocoo.se, kolla in dem här!
Själv ska jag beställa de tre här ovan när jag fått mer pengar! They're gorgeous.

Dagens klädkombination


Jacka, kuvertväska och jeans från H&M, skor från Skopunkten, skjorta Erikshjälpen och mina finfina armband som jag fick hem igår!


Lite nytt (igen)

image173

En dösnygg rutig skjorta (typ sån jag letat länge efter) bara hänge där och väntade på mig, 35 kronor också, inte dumt! En jeansjacka som jag är lite osäker på men kan få användning av ifall jag inte hittar en lite mindre och ljusare modell, 30 kronor. Till sist en oversized rödrutig skjorta, 30 kronor även den. Det roliga var att för två veckor sen (kanske tre) mötte jag mamma på Erikshjälpen samma tid och dag precis som idag. Tur att jag gjorde det för annars hade jag aldrig kunnat handla något av sakerna! När jag var i stan innan hittade jag ytterligare ett par svarta chinos. Korta i benen (precis som jag vill ha det) blixtlås, rynkor där framme och 80 spänn!

Tjugosjätte Mars

image168
Idag har det inte blivit några inlägg alls. Vilket beror på följade, blogg.se bråkade med mig innan och ville inte funka, jag har/haft mensvärk, jag har pluggat, sovit och nu är Gogo här! Jag hade inte tänkt lägga upp fler inlägg idag, vill hellre mysa med Gogo och se Grey's. Mina armband jag beställde har kommit, riktigt snabb leverens. Bilder på dem kommer imorgon likaså dagens outfit. Ska inviga mina silvriga skor imorgon istället om det inte snöar inatt, för i morse när jag vaknade var det snö överallt och igår när jag gick och la mig var det inte snö! Jävla väder, vill ha vår så jag kan använda mina ankeljeans.

Party!

image166
En liten (suddig) bild sen i Fredags bara!

Trött tröttare jag!

image165
Det fick bli en bild på min pojkvän eftersom han är så gullig!

Kom nyss ut ur duschen och sitter här med min vita och mysiga morgonrock! Ska värma en kopp te sen ska jag bädda ner mig och vila en stund och sen plugga (det är det enda jag gör om dagarna!) Blir antagligen inte mer inlägg idag eftersom jag mår lite illa! Förresten, imorgon ska mina nya underbara silvriga skor invigas, wii! Hoppas nu inte det börjar snöa ikväll, för det skulle faktiskt inte förvåna mig! En sak till.. tycker synd om Ida. Hoppas allt löser sig i alla fall!

You've got the sweetest ass in the world

image163
Kom hem från skolan nästan precis och nu sitter jag här och knaprar i mig godiset som är kvar från påskägget (jag vet, jag skulle inte äta godis!) fast jag kan meddela er om att det är himla gott!

Över till pluggandet!

image160
Nu måste jag tyvärr plugga, har skjutit upp det hela dagen! Men först ska jag göra mig en kopp vaniljte, mums! Är det idag prisonbreak börjar eller är det nästa vecka? Trevlig kväll! Puss ses imorgon.

One republic- Stop and stare

image158

Nytt nytt nytt

image157
Detta köpte jag själv! Shorts från H&M 149 kronor och silvriga skor från Skopunkten 49 kronor.

Malmö hela dagen

image156
Detta fick jag av min mamma idag! Brun blomma, svart vas, växt och stenar till mitt fat. Plus att vi åt smarriga friterade bananer med glass.

Nya armband

image155
Igår beställde jag dessa godingar! Kan knappt vänta tills de kommer, åh!

Gammal bild på mig!

image154
Idag har jag fullt upp. Först och främst ska jag få i mig en rejäl frukost så jag orkar med dagen, efter det ska jag in till Malmö där jag ska sälja min klänning och även köpa ett par skor. När jag kommer hem måste jag plugga både engelska och rörlig bild vilket jag icke ser fram emot. Sen står det massa annat på min att-göra-lista men det orkar jag inte rabbla upp. Ni kanske förstår att jag inte har så mycket tid över till att uppdatera. Kommer kanske något inlägg ikväll fast jag lovar inget. Hoppas ni får en bra dag, det är ju trots allt sista lovdagen, buuuuhu. Puuuss!
Ps. Igår hade jag besöksrekord, 62 unika besökare. Jag blev glad fast det kanske inte är så mycket egentligen!

Hej och hå!

image151
Nu får det faktiskt vara nog med inlägg för idag, har ju annat att göra egentligen. Det är så lätt att skjuta upp det hela tiden, jag är nog bäst på det! Imorgon ska jag i alla fall till Malmö och möta upp Nathalie som ska köpa klänningen sen ska jag med mamma till Skopunkten och köpa ett par silvriga skor. Jag hade också tänkt springa en runda imorgon om vädret tillåter det vilket jag hoppas för imorgon börjar mitt "nya liv!" Jag ska träna cirka 5 gånger i veckan och gå resterande dagar. Ni som stör er (vet att det är ganska många) behöver inte lägga sig i eftersom det är min kropp och det är jag som ska trivas. Dessutom gör jag inte det bara för att gå ner i vikt utan för att få ett hälsosammare liv och må bättre.


Vill-ha-lista

image150 

  • Svart kavaj! Hittade en perfekt på H&M i Januari för 74:50 men köpte inte den, jag är dum i huvudet!
  • Påfågelörhängen
  • Jeansjacka! Ska kika lite i olika secondhandaffärer för jag vill ha en liten en.
  • En färgglad väska, helst röd, gul, grön, blå eller orange!
  • Jeansshorts.. Jag vill ha dem sådär halvlösa för ett par tajta har jag redan.
  • Ny digitalkamera
  • Converseskorna. Ett evigt tjatande jag vet men jag ska snart införskaffa mig ett par, lovar!

Mina favoritbloggar

image153
Lisaplace
Jag vill ha hennes garderob!! Jättesöt tjej född 94:a med ursnygga outfits varje dag! Hon fotar väldigt mycket och hennes bilder är döläckra.
Moderniteter Amanda och Olivia är två syskon som klär sig otroligt bra. Varje outfit är speciell på sitt sätt och de lyckas varje gång. Det är en fröjd för ögat att se dem.
Thatshot Enkla kläder med mycket gråa nyanser fast ändå så snyggt. Sen gör hon grymma kollage!
Style by Kling Jag tror faktiskt inte att jag behöver säga så mycket!

Lindex vs. H&M

image148
Jag är ganska sugen på någon av dessa klänningar, fast jag kan inte bestämma mig vilken som är finast. Beslutet blir ännu svårare eftersom båda kostar 200 kronor och då är varken den ena bättre än den andra! HJÄLP.


Till salu

 
Två par cityshorts till salu! Båda är i storlek 36. De blåa kommer från Zara och de bruna från H&M. Både kostade 200 när jag köpte dem. Jag säljer dem för 80 kronor styck (inkl. frakt) Maila min msn om ni är intresserade [email protected]

"The future will be whatever we make it"

 
Gjorde om en tygkasse innan så att den blev finare! Vet inte om jag kommer att använda den, men ändå!

Min sjalsamling

image140
Städade bland mina sjalar innan och såhär blev resultatet! Nu hänger dem där de ska, skönt!

Förlåt!

image141
Jag har varit jättedålig på att uppdatera bloggen, ledsen för det. Har inte haft något att skriva om känns det som! Jag och Gogo somnade halv sex i morse så jag är gaaanska trött idag! Ska mest städa, sy, plugga och sånt trist idag men det måste göras. Ikväll ska jag umgås med Gogis, titta på film och sånt mysigt!

Dagens låt: Firefox AK feat. Tiger Lou- Winter rose

image139
Imorgon hade jag tänkt skriva en CV och jag är riktigt  nervös eftersom jag har noll koll på detta. Ni får gärna hjälpa mig med tips! Hade verkligen blivit jätteglad då eftersom det är ganska sent ute att söka sommarjobb nu, jag får hålla tummarna helt enkelt. Så kom igen nu, ös på med tips! :)

Dumma rubrik

Snälla hjälp mig.. ge förslag på vad ni vill läsa om i min blogg? Jag har slut på inspiration för tillfälligt, antingen kommer allt på en gång eller så kommer man inte på något alls. Det där med balans verkar ganska svårt.


Dagens outfit

image137
Tråkiga kläder men i morse orkade jag inte lägga ner någon energi på att välja. Idag var en sån dag då jag helst bara velat gå runt med myskläder.

Bloggkoll

image136
Jag har infogat denna ikonen på vänster sida, under "sök i bloggen" och om ni vill prenumerera på min blogg klickar ni bara på plustecknet och då kan ni se varje gång jag publicerat ett nytt inlägg. Hur lätt som helst.

Glitzy.com

image134
Denna snyggelinan vill jag ha.. Till sommaren med solbrända ben och bruna gladiatorskor.

Vill inte ha någon rubrik

image133
Gårdagen blev lyckad. Det var allt jag ville säga!

Nolltre tjugotvå tvåtusenåtta


Idag fyller min lillasyster Frida 15 år, grattis! Så idag klockan 15:00 blir det släktkalas.

Party all night long

image131
Nu sticker jag iväg till Fialisa, ha det gott!

Alla som inte dansar..

image130
Illustrationer: Liselotte Watkins

Har inte haft så mycket tid över idag heller, är jätteledsen för det.. Blir lätt så när man har saker att göra hela tiden. Ikväll blir det partaj och det är niiice.. Hoppas att ni också får en trevlig kväll! Adios amigos.


Massvis med skor

image129
Här har ni alla mina vår/sommarskor.. Får ångest när jag ser hur många det egentligen är. När ska jag få tid till att använda alla? Jag tror jag ska lägga upp några som ska säljas, vad sägs om det?

Lite nytt bara..

 

Dagens låt: Takida- Curly Sue

image126
Detta hade jag på mig igår.. Tröja från GinaTricot, skinnjacka H&M Young, jeans H&M och pärlor från Glitter. Till detta hade jag en stor brun väska, vita tygskor och en stor mysig svart halsduk.

Snygg snyggare snyggast

image125

Jag-vill-ha

image124

Happy day

Idag är jag glad.. Imorgon och på Lördag vankas det partyyy!

Dagens outfit!

image123
De gröna söta ballerinaskorna ni ser längst ner ska bli mitt nästa köp!

19-03-08

Jag är ledsen för mitt försvinnande under dagen men jag har varit väldigt upptagen! Kan meddela er om att imorgon kommer dagens outfit för idag plus den för imorgon skulle jag tro, lite köp från idag plus mycket mer! Hoppas ni tittar in då :) Nu ska jag titta på Lazio-Roma, Romderby ni vet, riktigt stort (haha!) Nej, men faktiskt.. Ha det bra sötnosar. Puuuussar!!


Tjatig som en mamma

Jag vet att jag är väldigt tjatig. Fast det vore verkligen jätteroligt om ni hade kunnat kommentera mycket mer. Jag behöver feedback! Ni kan skriva vad ni tycker om bloggen, dagens outfit, ge tips på vad ni vill att jag ska skriva om. ALLT MÖJIGT! Jag blir jätteglad då.


Såhär ser den ut!

image122


Dagens outfit!

image117
Var en runda i stan innan och hämtade min väska som jag köpt av Ida (bild kommer snart!)
På mig hade jag jeans, randig tröja och skinnjacka från H&M (sorry Frida) sjal från GinaTricot och ett par gamla, slitna och gröna Converse.

Flopp

Eftersom ingen har ställt någon fråga till mig (pinsamt!) så kan det ju inte bli någon sammanställning imorgon.. Synd tycker jag!

Inte långt kvar nu!

85 dagar och 54 skoldagar kvar till sommarlovet. Skönt eller?


Kate Moss för Topshop

image116
Den 27e Mars släpps Kate Moss kollektion för Topshop. Jag gillade inte den särskilt mycket, men några godbitar kunde jag ju skrapa ihop. Synd att vi inte har Topshop i Trelleborg, för där finns ju massa andra fina kläder. Fast å andra sidan är det bra, då hade alla andra också gått och haft kläder därifrån, så fort de fått in något nytt hade alla haft det, nästan som GinaTricot. jag nöjer mig med Topshop i Lund, för så himla jobbigt är det inte att åka dit.

Drömframtid

Jag har jättehöga mål i mitt liv och stora framtidsplaner. Därför tänkte jag dela med mig hur jag ser mig själv om 8 år, alltså när jag är 25.
Först och främst, jag är fortfarande tillsammans med min underbara pojkvän Giorgio. Vi bor i en lagom stor villa i Frankrike, Paris och jag talar då såklart flytande franska (åååh!) Jag är en framgångsrik klädesdesigner och jag har fullspäckat schema och har många bollar i luften hela tiden. Ändå har jag tid över varje dag till att gå och fika på ett mysigt fikaställe med mina väninnor, där sitter jag med mina wayfarers, knut mitt på huvudet, snygga jeansshorts och gyllenbruna ben. Jag njuter av varenda sekund! Så småningom får jag reda på att jag är gravid med lilla Emilio och jag har aldrig varit lyckligare. Han ska ha mörka djupa ögon och mellanbrunt hår. Jag tar ledigt från jobbet i ett år när Emilio föds och jag och Gogo älskar att ha en egen liten familj.


Fråååga på

Eftersom nästan alla andra bloggerskor har haft en frågestund så tänker inte jag vara sämre. Fråga mig vad ni vill (om det är för privat svarar jag inte) i kommentarsfältet hela dagen idag och imorgon. Sen på onsdag sammanställer jag allt och då får ni svaren! Det blir inget av det ifall ni inte hjälper mig med kommentarer, så kom igen nu :)  Låter det bra?!

Jag ångrade mig..

..det blir ingen dagens otufit eftersom jag bara tänkt ha jogging på mig idag. Men det kommer imorgon :) Ciaaao!


Snygg tjej!

image114
Om en stund kommer dagens outfit, ska bara fixa lite saker först! Ikväll är jag hos Gogo och det är inte säkert jag uppdaterar så mycket då.. Förresten, idag börjar ju lovet!

Dagens låt: Pitbull- go girl

image113
Jag har sytt hela dagen, eller hela och hela men sen jag vaknade och då var klockan halv tio.

One tree hill

Gick nyss in på kanal 5:s hemsida och tur var väl det för jag upptäckte att One tree hill börjar igen, PRECIS NU!! Så nu kommer jag sitta framför TV:n i en timme.

Välkomna till min (fullproppade) garderob!

image112
Jag vill ha en ny och större, får inte plats med mer saker nu!

God eftermiddag!

image111
Känns om jag inte har något att göra fast jag egentligen har en drös med saker som måste göras och det låter bara jobbigt. En typisk söndag med andra ord! Fast ikväll ska jag kolla film med Mimmi, American Pie- Betahouse.. Har sett den innan och den är rätt underhållande! Åh, nu börjar det dofta hemmabakad pizza, yummi! Ha en trevlig kväll ifall jag inte återkommer mer idag. Puuuuusselipuss. PS! KOOOOOOOOOMMENTERA! :D 


Perreeeeelli

image110
Bild: Google.se

Oj.. Jag har ju faktiskt glömt fråga vad ni tyckte om att Charlotte vann melodifestivalen. Så, tycker ni det? Själv är jag rätt nöjd med resultatet. Låten är ju en bra schlagerlåt som jag tror kan komma långt internationellt.

Rena pesten

På radion just nu spelar de Markoolio, haha, skönt! Fast det var inte det jag skulle komma till.. I fredags fick jag ett brev, inget trevligt sådant. Ett brev där det stod tid och datum när jag ska til tandläkaren för tandregleringsskit. Ja det stämmer, jag ska få tandställning. DÖDA MIG! Jag som hatar tandläkare, mina nerver brukar hoppa utanför kroppen när jag bara ska på en vanlig koll, var kommer de inte vara nu då? På väggarna kanske.. vem vet.

Kate moss vs. Chloë Sevigny

image108
image109
Jag tycker det är skillnad på naket och naket. Man behöver inte gå till överdrift som jag tycker att Chloë gjort. Kate Moss är bara vacker! Vem tycker ni gör det bäst?

Mer saker till salu

 
Två likadana koftor från H&M, svart och naturvit. storlek M i båda. Använda få gånger. Nypris: 198 kronor. Mitt pris: 100 kronor (plus frakt)
 
Beige/brunrandiga shorts från H&M storlek 38. Aldrig använda! Nypris: 198 kronor. Mitt pris: 100 kronor (plus frakt)

Adda min msn vid intresse: [email protected]

Skosamling

image102
Här är sju par sommarskor jag köpt detta året! Jag blir fan rädd för mig själv. Tänkte att ni kanske hade tyckt det varit roligt att se i alla fall! :) Jag har även köpt två par tygskor, svarta och vita. Plus att jag har sisådär 15 par ballerinaskor sen innan, hjääääälp! Mamma kommer mörda mig. Nej, nu måste jag röra på mig. Au revoir!


Salut mes amis!

image97
Finfin bild på Mary-Kate

Ikväll ska jag till Mimzi och kolla på melodifestivalen med henne och Catherine. Självklart ska vi kränga naturchips och vitlöksdippa, vad annars?! Längtar redan! Nej, nu ska jag faktiskt sy klänningen till söta Nathalie! Ös nu på med kommentarer. Ses imorgon, puuuuss!

Melodifestival -08

Idag är det ju final i melodifestivalen vilket jag intr tror att någon av er missat! Jag vet faktiskt inte vem jag håller på, men det hade ju varit kul om Amy vunnit eftersom hon är så ung. Vem tycker ni ska vinna ikväll?

Dagens köp

image96
Tröja, kofta och sandaler från H&M och byxorna är från JC som jag fick ge 140:- för.

Dagens klädsel

image95
Jeans från Weekday, skor H&M, svart tröja Monki, kofta Gina Tricot, sjal från BikBok, plånbok från H&M och skinnjacka från H&M young som är Fridas.

Dagens låt: Toto- Africa

..It's gonna take a lot to drag me away from you. Lalalala.. Har lyssnat på denna låten minst 10 gånger i rad nu, helt underbar! Lyssna ni på den också vettja! Toto- Africa

Koooom igen nu..

lägg till mig på bloggkoll

Min vår/sommarlista

Skor- Ett par vita Converse ska införskaffas snarast möjligt. Ett måste! Annars ska jag använda mina gladiatorsandaler, vita/svarta tygskor, peeptoe, ballerinas oooooooosv.
Byxor/Jeans- Jag vill ha ett par chinos, jag ska ha ett par chinos. Har letat ett tag nu och provat miljontals olika men aldrig hittat ett par som sitter som de ska. Så jakten på de perfekta får fortsätta! De ska vara fina upprullade till ett par vita tygskor. Kommer också använda mina svarta ankeljeans mycket, även mina ljusa baggy.
Sjalar- Jag har redan införskffat mig rätt många sjalar senaste tiden, men jag vill ha fler, måånga fler!
Solglasögon- Jag kommer köra på mina wayfarers från Wedins, kanske lite annat smått och gott som ligger hemma!
Klänningar- Jag vill ha massor med klännignar denna sommar, blommiga, , vita, svarta, randiga.. You name it! Till det ska jag använda mina gladiatorsandaler, love them!
Jackor- Jag ska flitigt använda min svarta från H&M,  sno min systers svarta skinnjacka och sen vill jag köpa en militärgrön från H&M.
Blusar- På den fronten ekar det icke tomt kan jag berätta. blommiga, mönstrade, svarta, vita, rosa, blåa m.m.
Väskor- Förtillfälligt har jag inte så många väskor (inte många jag tycker om i alla fall!) Fast jag har två köp av väskor inplanerade och det kommer räcka lång. Plus att jag har min älskade bruna halvstor väska från H&M.
Smycken- Jag tänker köra på lite allt möjligt, blandat och så! Fast mest av allt vill jag ha ett peacearmband från cocoo.se

Härliga lördag!

image94
Underbart med lov, en hel vecka framför sig med (förhopningsvis) fint vårväder. När jag tittade ut genom fönstret imorse såg det ganska lovande ut, inget regn i alla fall.. Igår var jag i stan och hittade maaaassa saker. La undan allt till imorgon så jag får se vilka av sakerna jag köper, förhoppningsvis alla! I så fall kommer bilder imorgon.

Friday evening

image75
Jag har ju köpt denna skjortan på Erikshjälpen och för er som är intresserade av en liknande kan finna det på tillexempel Gina Tricot och H&M.

Dagens outfit


Allt är från H&M förutom den svarta tröjan som är från Monki!
Trist väder idag också, regn hela dagen nästan, blä!
Nu kom Fanny och vi ska nog dra vidare till lite partaj.. Trevlig kväll allesammans. Mer uppdateringar imorgon!


Gårdagens outfit!

image91
Såhär såg jag ut igår. Plus ett par av alla mina älskade tygskor och svarta jeans som ej syns i bild.


Bloggdesign

Nu har jag ändrat min header igen, denna gång pga att jag inte blev nöjd med den andra, och inte de jag haft innan heller för den delen. Men denna är enkel och snygg tycker jag. Vad tycker ni? Bara ös in med kommentarer!


Back on track

Förlåt för mitt försvinnande! Men som sagt jag har haft jättemycket att tänka på och känner att bloggen är inte det jag prioriterade i första hand. Nu när jag bara har ett prov kvar, sen är det påsklov och det mesta har löst sig känner jag att jag är redo igen. Så nu kommer allt bli som vanligt och för att ta igen ska jag uppdatera extra mycket imorgon, promise! Fast nu idag är det först och främst mitt matteprov som måste pluggas till! Sen ikväll vet man inte vad som häner! :) Så håll utkik! Och kom igen va, kommentera lite mer så blir jag överlycklig. Puuuuss. Å förresten, vad tycker ni om min nya design?

Poor me

Jag är hos min underbara pojkvän nu, kom nyss hit. Ska sova här inatt igen eftersom han kan trösta mig så himla bra och eftersom jag fortfarande mår dåligt! Det bästa jag vet är att känna hans armar som håller om mig och hans fingrar som kliar mig på armen eller i håret. Sen vill jag också säga att jag vill ha något nytt i mitt liv, något som ger mig motivation att vilja fortsätta kämpa. Även om man kämpar för sin egen skull så skulle det vara ganska skönt att ha någon som stöttar en. Varför inte pappa? Snälla flytta tillbaka till Trelleborg. Jag kanske är egoistisk, men jag tycker faktiskt synd om mig själv. Får man lov att göra det? Förlåt om ni får lyssna på mitt elände. Men jag känner att jag måste få skriva ner mina tankar och käsnlor någonstans. Hoppas det är okej!
 

Svarta ballerinaskor till salu


Jag säljer nu mina svarta ballerinaskor för att de (även dessa) är rent för stora till mina små 37:or! De är aldrig använda och storleken är 38. Nypris: 98 kronor. Mitt pris: 50 kronor (plus frakt som vanligt)
UPDATE: SÅLDA

Such a brilliant idea!

Glöm inte att lägga till mig på bloggkoll.com.. Då kan du följa mig och min blogg genom att logga in och se när jag uppdaterat. Skitbra tycker jag! http://www.bloggkoll.com/search.php


Brist på inspiration

image75
Här får ni (tyvärr) en tråkig dagens outfit!
Inget ansikte heller men jag såg ut som fan imorse.


Bättre sent än aldrig..

..det är ju så det heter, så här kommer sakerna jag köpte i lördags.image68

   
Shorts från H&M 149 kronor, ballerina också från H&M 80 kronor, halsband veromoda 10 kronor och tjocktröja hjärtehjälpen 2hand 50 kronor.

Down in deep water

Mår bättre idag, men långt ifrån bra! Det känns som det är hela världen mot mig och jag klarar inte av allt själv, jag behöver hjälp men var fan får man det ifrån? Jag vill bara skrika ut min ilska och jag vill bara att någon ska förstå. Bara en enda person, snälla! Blir inte mer uppdateringar idag heller tyvärr. Hinner inte. Har fortfarande manuset/bildmanuset att göra klart till på onsdag, 20 kapitel i engelskboken, prov i samhällskunskap och prov i matte denna veckan. Ska försöka allt jag kan, men lovar inget! Jag hoppas verkligen att ni förstår att jag har det ganska jobbigt nu och har ingen ork. Ni behöver inte tycka synd om mig, inte det jag är ute efter när jag skriver detta, fast det hade aldrig skadat med en uppiggande kommentar! Puss gullungar!

Giorgio är världens finaste människa

Hemsk dag!! Nu ska jag gråta mig till söms i Gogos famn. Godnatt.

Faaaaaaaaan

Jag hade tänkt lägga upp lite saker nu ikväll men eftersom det har hänt en sak och jag är jätteledsen så orkar jag inte det nu. Får se hur jag känner mig imorgon. Hoppas att ni förstår. (Det har inte med Gogo att göra!) Puss..

Jobbigt x 83539673256925363

image67
Har fått ganska mycket gjort nu, riktigt skönt. Fast jag har det jobbigaste kvar, plugga! Ahr. Kolla i kalendern innan på veckan som kommer, fy fan.. Jag kommer inte hinna göra något annat än att plugga. Jag som hade tänk börja träna/springa/gå typ 5 gånger i veckan. TYPISKT! Tur att det bara är en vecka kvar till påsklovet i alla fall. Jag har inte hunnit sy heller, får ta och göra det nästa helg istället. Om cirkus en timme ska jag hämta mina nyinköpta saker hos Gogo och även mina ballerinaskor. Så jag lägger upp det lite senare! Nu ska jag gå och läsa lite i min engelskbok, uuuh.

Jag vill vara riiiiiiik

image63
Aaaaah allt detta vill jag ha! Helst nu också.


Blommig/svart klänning

 
Det är en sånhär klänning jag tänkt sy.. Om ni är intresserade lämna en kommentar, först till kvarn gäller. Den kostar 150:- plus frakt. Glöm ej skriva er e-postadress.
Update: SÅLD!

Men at work- I came from a land down under

image63
Usch, jag har en tuff dag framför mig! Jag ska städa rummet (dammsuga, dammtorka, mm) skriva typ 30 instuderingsfrågor, skriva ett helt manus plus bildmanus, hämta massa grejer och sen sy. Jag tror jag svimmar. Visserligen tycker jag om att ha mycket att göra, men då ska det vara roliga saker vilket jag inte kan påstå att detta är. Dock är det roligt att sy fast inte när jag har en hel hög på golvet som ska sys in/ut. Tänkte att jag skulle hinna med att sy en klänning också som jag sen ska lägga upp här på bloggen som jag ska sälja. Sen ska jag sälja ett par svarta ballerinaskor också, aldrig använda :) Så håll utkik under dagen, för det lär komma in några inlägg då och då. Måste sätta igång nu om jag ska hinna.

Saturday it is

Var i stan tidigt i förmiddags och fyndade lite :) Ett halsband, en kofta, ett par shorts och ett par skor. Bilder kommer imorgon då jag inte kan lägga in några nu eftersom jag har kameran hemma och är för tillfälligt hos Gogis. Jo förresten, var ju i Ystad innan och tittade på SM. Gogos lag gick ej vidare till semifinal, så de spelar om femte/sjätteplats. För er som var intresserade av att veta. Nu ska jag ta något att äta sen ska jag mysa med min älskling. Fortsatt trevlig kväll!


Dagens låt: Lazee- rock away

Förresten vad tycker ni om min design? Själv är jag rätt nöjd! :D:D


Fullt upp!

image75
Var uppe vid halv nio idag, rätt tidigt för att vara mig, eller ja jävligt tidigt för att vara mig. Fast skönt är det, man hinner med så mycket, vilket är bra för mig som har mycket att göra. Nu först ska jag in till stan. Sen ska jag vara hos Gogo vid halv tolv då vi ska köra till Ystad och kolla när han spelar SM. Och egentligen har jag en hel lista här hemma på saker jag ska göra idag.. Det lär ju inte bli så! Ska göra mig iordning nu. Ses sen förhoppningsvis :)

Stressad med stort S

Har inte hunnit uppdatera idag tyvärr! Slutade sent sen har jag haft massa annat för mig. Kommer nog inte ha så mycket tid över imorgon heller, men jag ska göra mitt bästa lovar :) Hoppas ni har överseende med detta. Nu ska jag iväg till videomix med Mimmi och Rebecca, ska vara där om 5 minuter, woups. Måste skynda! Puss gullungar!
Förresten, jag ska fixa min design, den är asful nu.. Har inte hunnit det heller.

Dagens låt: Lasse Lindh- du måste gå

image69
Ah, jag njuter.. Sitter här och äter resten av mina naturchips från igår. Jag finner inga hur för hur gott det är, eller jo kanske.. Himmelskt helt enkelt! Detta inlägg var till för att påminna er alla att kommentera mer, det är inte kul att blogga annars. Så ni får gärna hjälpa mig på traven att få ännu mer motivation, OKEJ? :)

L to the OVE

image61
Det var en söt liten typ som ville att jag skulle berätta lite mer om mina vänner/vad vi gör osv.. Er önskan är min lag, det är väl så det heter :)
Först och främst kan jag ju berätta att jag såklart älskar mina vänner så jävla mycket, de är så söta allihopa. Egentligen vet jag inte vad jag ska berätta? En del av dem är väldigt spralliga, högljudda och roliga medan vissa andra är lugna och sköna typer :) När vi umgås hittar vi på olika saker, såsom.. hemmakvällar med naturchips och vitlöksdippa (klassikern) och en hyrd film. Andra kvällar partajar vi! Sen hänger man väl rätt mycket i stan och i Malmö, även Lund ibland. När jag umgås med Hanna gör vi mest sjuka saker, fast just nu kan jag inte ens komma på en sak! Mest för att vi är ganska sjuka hela tiden!

Just a dress

image66
Sydde  en klänning för ett tag sen, tänkte att det kunde vara lite roligt att visa den för er! Själv vet jag inte vad jag tycker om den och jag vet inte om jag kommer använda den, till sommaren i så fall kanske, eller redan nu med ett par strumbyxor och en knut mitt på huvudet. Sådär flickigt fint. Inspiration hämtad från Moderniteter-Amanda.

buuuuhu

 
Nu ska jag berätta hur detta gick till.. Igår när jag tog min cykel för att cykla till bussen sen vidare till skolan kände jag att det var halt. Men ändå ska jag enivsas med att cykla istället för gå. Jag hoppar upp på cykeln och är livrädd (jag är alltid det när det är is på vägarna!) Jag kommer till en grusgång där det också är en sväng med buskar och man inte ser någonting bakom hörnet. Då tänker, äh det brukar inte vara särskilt halt när det är grus. Så fel man kan ha. Innan jag visste ordet av det låg jag ner med cykeln över mig samtidigt som det rann en eller annan tår. Men jag reste mig igen och fortsatte cykla till bussen! Ah, det var den lilla incidenten.

Skor till salu

image55

 
Ballerinaskor med cirka 3 centimeters klack i storlek 38 köpta i London säljer jag nu för att de är för stora, rent för stora! Nypris: 280:- Mitt pris: 120:- (plus frakt, som vanligt!) Vid intresse adda min msn: [email protected]
UPDATE: SÅLDA


Dagens outfit!

image50
Har nu varit i stan/erikshjälpen/myrorna. Som tur är träffade jag mamma på erikshjälpen så jag fick en skjorta, en fin en :) Ni lär nog se den på en dagens outfit någon gång. Sen i stan hittade mamma en jättefin sjal, så frågade hon mig vad jag tyckte (då hon själv var osäker) och jag tyckte den var riktigt jäkla snygg så jag sa hela tiden: lätt att du ska köpa den, den är skitsnygg. Då sa hon: bara för du ska kunna låna den sen, men den är faktiskt MIN! haha, hon är för rolig hon. Sen hittade vi en till snygg sjal, och den hamnde också i en påse tack vare övertalning av mig igen. Så nu kommer jag sno dem så ofta jag kan, hihi..  Fick även hem massa provet från Clinique, tillexempel en vattenfast mascara, foundation, mm. Vill bara berätta att idag är jag på jättebra humör, har ingen aning om varför.. Måste nog vara studiedagen vi haft idag. Känner mig utvilad och pigg, vilket jag kan säga var gaaanska länge sen.

Vårpromenad avec Fridisen

image63
Vi kom hem för en stund sedan och promenaden var mycket skönt fast kall. Det blev en maaaaassa bilder och jag lovar att lägga in dem när jag har tid, vilket jag inte har för tillfälligt. Ska snart cykla iväg och titta på handboll sen ikväll ska jag titta film med några sötnosar.. Det blir antagligen chips och dippa, mumma! Har ju studiedag imorgon så för mig är detta en liten helg :) Lägger in sakerna som är till salu imorgon, likaså dagens outfit från idag! Ha en fortsatt trevlig onsdag! Puss gott folk.

Vår (snart i alla fall)

image40
Nu ska jag iväg på en promenad med min syster, så det kanske dyker upp några bilder på oss sen :) Och ikväll ska jag lägga ut lite fler saker som är till salu.. Håll utkik! Njut nu av solen, för det ska jag göra.

Eftersom jag ändå är i farten

image39

 
Grönt/Vitt/Silvrigt linne från Åhléns med söta knappar på i storlek 36! Köpt i somras men har endast använt det 2 eller 3 gånger. Även detta säljes pga för dålig användning. Nypris: 250:- Mitt pris: 130:- (plus frakt)

Väska säljes!

  
Jag har länge funderat på att sälja lite saker eftersom jag har så himla mycket jag aldrig använder. Först ut är denna Friis Company väskan. Den är stor och rymlig, 60x35. Knappar som man kan knäppa på sidorna så den blir lite mindre och leopardmönster inuti! Använd runt 5 gånger och säljes pga att jag aldrig använder den så det är inte lönt att den ligger i gaderoben och dammar längre. Nypris: 550:- Mitt pris: 300:- plus frakt (kan diskuteras) Adda min msn vid intresse [email protected]
Det kommer antagligen komma in lite nya saker då och då, så håll utkik :)

Hon är snygg som vanligt

image31
Wiiiioo, nu har jag ändrat (jag och jag) header och allt annat möjligt. Tack Lizette för all hjälp :)
Tänkte uppdatera lite mer senare om jag får tid över, nu måste jag nämligen sätta igång med att skriva ett manus, KUL! Så länge bjuder jag på en bild på Mary-Kate (eller är det Ashley, äh jag vet faktiskt inte) med en snygg men vanlig outfit. Åh ja, även jag tänkte börja med dagens outfit (när jag hinner..) Stressar ju alltid på morgonen så jag knappt hinner till bussen ens, men jag ska försöka det lovar jag :) Puuuss på er och trevlig kväll!

Kommentera m e r a..

image80
Bild: Även denna från Lundlund.com

Vill även säga att det hade varit roligt om ni kommenterat mer, blir så glad då! Sen hade ni gärna fått ge förslag på saker jag kan skriva om/visa bilder på..  Kom igen nuuuu :)


Nicole (snyggaste) Richie!!

image26
Hon är så snygg! Hon har så fina kläder. Hon klär i allt. Ni kanske fattar varför jag älskar henne. Jag vill också kunna gå med bara t-shirts och koftor utan någon fet jacka. Även om alla redan börjat använda sina skinnjackor så tänker jag inte göra det, för jag ska minsann inte frysa. Räcker att jag gör det varje dag i skolan ändå. Fast imorgon tänker jag faktiskt trotsa vädret (även om jag inte vet hur det blir) och ha upprullade byxor med tygskor, punkt! Ska ta mig något gott att äta nu sen lägga mig framför TV:n och mysa med tanke på att min mage fortfarande värker. Jävla pronaxen som inte hjälper mot smärtan som det sägs, blä. Au revoir mes amis!

Dagens låt: Coolio- Gangster's paradise

image25
Bild: Lundlund.com

Hemma tidigt från skolan idag, pga mensvärk, och ingen nådig sådan! Snart kommer Gogo hit och förhoppningsvis muntrar upp mig, vilket han brukar göra. Vi ska bara ta oss en liten fika hos mig, sen ska jag nog ta en tupplur, känner att jag är ganska trött. Förövrigt vill jag bara säga att det hade varit roligt om ni kommenterat mer :) Puss på er!

Love is in the air

image24
Höll nästan på att glömma att det är min och Gogos 23 månadersdag idag. I alla fall grattis till oss :) Och puss på min älskling!

Te är gott!!

image23
Sitter här och dricker mitt goooda vaniljte samtidigt som jag beklagar mig över min vänstra armbåge som känns som sandpapper och kliar och svider fast jag smort in den minst 5 gånger. Som tur är lagar mamma mat nu, kyckling och ris, muuumsi säger jag! Hoppas att alla får en lugn och skön söndagskväll. Förresten missa inte Singing Bee klockan åtta :) Puuuss!


Min lilla bebis

Min lilla bebis
Ja, så ser den ut.. Den omtalade kalendern!
Just det, måste skriva dagens låt Sun goes down- David Jordan för den är gryyym!

Snyyyggt från..

image21

Summerfeelings


Jag har hittat en bikini jag vill haaaaaa!


Paaarty

image16
Bild: Lundlund.com

Nu ska jag bara göra vid mitt hår sen blir det paaaaaaaaaaarty!

Tänkte bara..

image15
..visa klänningarna jag sytt!

Med tanke på det så har jag en hel hög med kläder på rummet som måste sys! Hej så länge..

Tre saker ni inte vet om mig..

1. Jag är riktigt beroende av min kalender. Använder den dagligen. I den skriver jag ner ALLT möjligt, har tillexempel en att-göra-lista som innehåller de mest onödiga små ting som måste göras, exempel: putsa spegeln.. Ganska onödigt va? Fast kalenderna är till bra hjälp för mig eftersom jag annars är väldigt tankspridd och har många saker att göra som jag aldrig kan hålla koll på annars, därför antecknar jag minsta lilla. Detta är ändå det sjukaste.. Jag har den i min säng när jag ska sova (ja, det är faktiskt sant!) För alltid när jag ska sova kommer jag på något jag måste skriva ner, lika bra att ha den bredvid sig då så man slipper springa upp och hämta den hela tiden. Sammanfattningsvis kan jag säga att min kalender är min säkerhet och jag skulle nog dött om jag tappade bort den.

2. Allt på mitt rum ligger alltid på sin plats. Ah jag är en typisk perfektionist, fast inte den värsta graden, men ändå. En gång städade jag till och med  H E L A  min systers garderob. Inte för att vara snäll, nejnej, jag tyckte bara att den var så jädrans stökig. Det säger väl allt?    

3. Jag är livrädd för eld. Det är väl alla, tänker ni.. Men jag är extremt jäkla livrädd. Förr släckte jag TV:n på den "röda knappen" för jag inte orkade gå upp och stänga av den. Men sen jag fick reda på att det finns risk för att det kan brinna då, eller ja minimal chans, en på miljonen typ, så har jag börjat skäcla den som vanligt även om jag måste resa mig ur sängen trots att jag är svintrött. Tända ljus är också läbbigt. Det går till och med så långt att jag går och kollar igenom hela lägenheten när jag går och lägger mig på kvällen. Om jag glömt det när jag redan gått och lagt mig, måste jag resa mig igen och titta efter. Helt sjukt om jag får säga det själv!!! Anledningen till att detta började (tror jag) var när jag var liten och drömde för första gången att min familj blev innebrända. Rädslan sitter kvar och jag antar att den alltid kommer att göra det.

Nu måste ni nog undra vad jag är för en sjuk typ.. Men jag är faktiskt ganska normal trots allt, tack och lov :)

Me myself and I

Mitt namn är Hanna, är 17 år och bor i Trelleborg med min syster Frida och min mamma. Min pappa bor dock i Lund! Jag går första året på Sundsgymnasiet i Vellinge, medielinjen, där jag trivs jättebra. På min fritid umgås jag med mina vänner och min pojkvän Giorgio. Förr spelade jag fotboll vilket jag gjort i cirka åtta år, men slutade för ett halvår sen pga att jag tröttnade. Så fort jag har tid över (vilket jag ofta inte har) syr jag ganska mycket, klänningar (visar bild på dem sen), tröjor, kjolar m.m. Ibland pysslar jag.. Jag gör armband, nyckelringar, tavlor, öronhängen, skivomslag osv.. Jag älskar att komma på idéer för att sedan utveckla det till något fint som man har användning av. Kreativitet är min tillfredställelse eftersom det är en av de få gångerna då jag får lugn och ro. För annars är jag en person som alltid stressar och har hela tiden mycket att göra, plus att jag har så himla höga krav på mig själv så ibland mår jag inte alls bra på grund av det. Annars är jag en person som älskar jag att ha folk omkring mig hela tiden, hatar att känna mig ensam. Och ja, en sak till.. Nichole Richie är snyyyggast!

Det var i stort sett det viktigaste skulle jag tro.  

    
             (KLICKBARA BILDER)

Köpen från igår!

image6
Vårjacka- H&M 499:- Pumps- DinSko 299:- Sjal- Bik Bok 129:- Wayfarers- Wedins 75:- Solglasögon H&M 5:- Solglasögonfodral- H&M 49:50:- Flipflop- H&M 49:50:-    

Köpte även en svart tröja från Monki! Jag är helnöjd :)


RSS 2.0