Jag är sämst på att uppdatera!

image308
Jag är jätteledsen (på riktigt) för dålig uppdatering. Anledningen är så enkel som att så fort solen visar sig får jag spratt i benen, vill göra saker hela tiden! Solen har ju varit här ett bra tag nu och jag har gjort saker hela tiden! Ska bättra mig, det lovar jag!! Var i Malmö hela dagen idag med söta vänner. Hittade en jääääättesnygg kofta och ett par jeansshorts, jag har hittat de perfekta jag svär som jag ska köpa imorgon! Nu ska jag iväg igen, oooh alla är jätteförvånade! Ska träffa Maja och Fanny! Vi ska ut och gå en kvällspromenad längst stranden, kolla på Harry Potter (kalla oss nördiga om ni vill men filmerna är faktiskt bra) och Desperate Housewives sen ska jag och Maja sova över hos Fanny! Man är ju ledig imorgon, skönt eller! Hoppas ni får en skön kväll.. Pussisar!

Lördagens kombination!

image307
Klänning Vero Moda, skärp och sjal H&M!


Fattar inte varför bilden blev så suddig, men skitsamma ni ser ju eller hur! :) Jag tror att jag ska lägga in bilderna på klänningarna efter jag sytt till dem, vilket lär ta tid eftersom det är fem stycken. Eller ni kanske vill se hur de ser ut nu innan och sen efterbilder? Släng en kommentar hur ni tycker att jag ska göra! Det är ju trots ni som läser min blogg och då ska ni få tycka till också. Nu ska jag på promenad med Mimmi! Ha det bra så ses vi nog ikväll..

Mooooooonday!

Min farmor är världens bästa! Hon ställer upp som ingen annan och har alltid gjort det för mig! Var bara tvungen att skriva detta även ifall hon inte kommer läsa det. Hon förstår nämligen inte hur en data fungerar.. Ska bege mig till stan nu och efter jag kommit hem ska ni få se lördagens outfit plus mina tre klänningar jag köpte igår! Jag vet att jag varit urkass på att uppdatera bloggen men jag har inte så mycket tid över på helgerna, tyvärr! Full rulle hela tiden. Fast det är ju bara skoj.. Ses sen! Puuuuuuuussis.

We look so good, we look so good together!

image305
Maja Julia och jag! Mina näsborrar är inte att leka med! FYYY!

Saturday

image304

Sitter med ansiktsmask inkletad i hela facet samtidigt som jag har ångest över ikväll. VAD SKA JAG TA PÅ MIG? Några förslag? Känns som min garderob är den tråkigaste i världen! Det fixar sig nog. Som alltid. I sista minuten. Eftersom jag alltid skjuter upp det tills dess. Dålig ovana jag vet.. Oj glömde säga vad jag ska ikväll. Jag ska till min vän Rebecca! Hoppas på en toppenkväll. Slänger in kvällens outfit innan jag sticker om jag hinner annars får ni vänta tills imorgon. Håll till godo hihi! Puuuss.

Jag är glaaaad!

image303
Idag är jag ovanligt lycklig. Vet inte varför, men bara är det! Känner ett rus i kroppen hela tiden, nästan som om jag är hög, inte för jag vet hur det känns, men äsch ni fattar nog! Mamma ska laga jättegod mat nu sen ska jag kränga naturchips (vad annars liksom?) hos Rebecca. Och hörreni, det gör inget om ni kommenterar, jag är faktiskt inte farlig hihi! Puss.

Ny kategori

Kunde inte hålla fingrarna borta från bloggen. Hur länge varade det? 10 minuter? Tänkte köra på en ny grej här varje fredag (om jag hinner!) Jag samlar nästan alltid inspirationsbilder från olika bloggar, streetstyle, kändisar osv.. Tänkte att ni skulle få ta del av 4 inspirationsbilder från mitt arkiv varje fredag, gamla som nya! Låter det inte roligt? Jag tycker i alla fall. Här kommer fredagens fyra..

Bilder: Caroline Winberg, Sofi Fahrman, Ashley Olsen och en bild från Oslos streetstyle.

Dagens outfit!

image297
Detta hade jag på mig idag! Ni kan även se ringen och jeansjackan! Känns ganska onödigt att lägga in en bild på det sen så, haha! Så jag struntar i det.. Nu ska jag ta en matbit. Vet inte om jag återkommer idag.. Ska till Rebecca sen och ta det lugnt med några vänner. Om vi inte ses så önskar jag er en trevlig fredagskväll som vanligt! PUSSPUSS!

Sälja?

Funderar på att rota lite i garderoben och se om jag tycks hitta något som jag kan sälja här i bloggen! Återkommer med svar!

Thank god it's Friday!

image296
Känns inte sådär jättekul att komma hem från skolan kvart i fyra på en fredag.. Men det är smällar man får ta! Jag är lika glad för det är ju faktiskt fredag! Ska mysa med mina väninnor ikväll och vi får se vart kvällen för oss. Dagens outfit kommer strax även mina köp från igår. Inget märkvärdigt och så. En ring och en jeansjacka, allt som allt 90 riksdaler. Ses snart igen!

Sofi Fahrman

image295
För fy fan vad snyggt! Jag tillägger även att Sofi är den jag tycker bästa om mellan Elin, Ebba och då Sofi! Alltid så klockren. Det är exakt såna shorts som jag är ute efter!

Dagens outfit


Blus H&M, chinos JC, jeansjacka secondhand, brillor Wedins och kuvertväska från Monki!

ARG

Jag känner att jag inte haft någon lust att skriva idag.. Har tappat bort mina nycklar och är lite sådär smått irriterad på mig själv! Håll till godo! Nu, sex and the city! Hoppas ni haft en fin dag.. Puss!

Sjukt sugen på att bara klicka..

image290
..klick klick!! Nej, skojade bara. Ska inte beställa den, har inte pengar till det nu. Men sjukt snygg är den (fast Gogo hatar byxdresser även om han tyckte det var snyggt på Nicole Richie, haha!)

Varför är allt fint slut?

image289
Varför är detta slut? Eller ringarna finns i och för sig kvar för de som har större fingrar 17,5 mm. De är dock rent för stora för mig. 16,5 är också för stort om jag ska ha det på ringfingret vilket jag vill. Livet är inte lätt alltid! Har i alla fall lagt undan två stora och fina ringar på HM idag som jag ska köpa imorgon. Är helt insnöad på stora ringar nu! Riktigt snyggt och piffar upp en tråkig outfit. Nej, nu ska jag nog beställa kavajen från la redoute sen äta och sen gå en runda med älsklingsmimzi. Puss så länge!!

Dagens (tråkiga) outfit


Chinos från JC och blå tischa från Jack and Jones (det är ansikten på för er som inte ser!) Till er förvåning hade jag mina vita tygskor, en overssize kofta som är Gogos åkte också på och jag råkade glömma mina brillor eftersom jag var försenad. Berättar historien i ett annat inlägg även om det inte är en stor sak. men lite roligt sådär bara.

Prisonbreak-time

image286
Nu ska jag gå och sy det sista sen ska jag göra mig goda bullar i ugnen som jag ska mumsa i mig samtidigt som jag tittar på Prison Break! Min mamma har lovar mig en massage också, åååh! Inte varje dag. Ska hinna duscha också. Kanske dags att lägga på ett kål. Jag önskar er en fortsatt fin kväll!

Stockholm streetstyle

image282


Jaha, men hur snyggt var inte det här då? Skitsnyggt om ni frågar mig. Enkelt men ändå helt perfekt.

Dagens outfit

 
Jeansjacka och skjorta secondhand och skot från H och M.

Fredagens klädval

image277
Plus svarta strumpbyxor och diverse armband som vanligt!

Lördagens klädval

image274 image275
image276

I'll be right back

Hejsan alla söta! Snart kommer fredagens, lördagens och dagens outfit! Jag måste bara få i mig lite mat.. Ses snart!

I'm alive

image273
Jag lovar att jag lever, men det är knappt! Imorse när jag vaknade hos Fanny så kunde jag inte svälja och jag skojar inte! Har aldrig haft så ont i halsen förr och jag har aldrig haft halsfluss (vet inte om det är det men jag har mina aningar!) Den där tappen som hänger i halsen, haha vet inte vad den heter, i alla fall.. Den var rund som en boll typ, riktigt svullen. Det var den som blockerade salivet från att komma ner. Nu har mamma tvingat i mig både det ena och det andra så nu mår jag bättre! Igår var det grillkväll med några av tjejerna och det tyckte jag var trevligt! Och solen verkar vara här för att stanna, det är jag tacksam för!  Kommer tillbaka lite senare men först en kort tupplur!

Tre bilder sen förra lördagen!

image268image269
image272

Ja eller nej?

image267
Har under en veckas tid funderar på om jag ska köpa denna kavajen och dessa utsnygga sandaler! Säg vad ni tycker! Ska jag slå till eller inte? Kavajen kostar liksom bara 170 spänn.

Våren är kommen

image266
Idag när jag gick hem från bussen så var det vår som vår ska vara! Folk som är i sina trädgårdar och rotar i rabatterna och klipper gräs, barn som är ute och leker och jag som njuter! Vilken fin dag! Synd att jag har så mycket att göra. Annars hade ag utnyttjat varenda sekund. Hoppas ni hade en trevlig kväll igår. Puss!

Brååååååttom

Hejsan sötnosar. Jag hinner tyvärr inte skriva alls idag. Jag ska ta bussen 6 till Fanny sen ska vi partaja hela natten lång och sen sover jag där! Ni får ha en toppenkväll så hörs vi imorgon! Puss och kram.

Party like a rockstar

image264
På mig hade jag: Jeansjacka från Myrorna och tubklänning som jag sytt själv! Till det diverse armband och svarta strumpbyxor!

Detta är en bild på mig sen i Lördags! Det får bli den istället eftersom jag inte fotade någon outfitbild från kvällen! Ska få fler bilder av Julia så snart som möjligt, får se om jag lägger upp några av dem! NU, sängen!

Irriterad idag också, buh!

Kom nyss hem från skolan! Kul att aldrig komma hem innan klockan halv fyra, inte en endaste kort dag på hela veckan! Inte nog med det. När man kommer hem måste man plugga typ hela dagen eftersom man har prov dagen efter! Och lärare snackar om att gå in i väggen, puuuh! Vi elever då? Hur lätt tror ni att vi har det?

Förlåt.. Är lite arg idag också. Jag blir lätt så när jag är stressad. Stressad med saker som jag absolut inte vill göra!  I alla fall, sängen kallar. Ska ta mig en tupplur och sen.. JA PLUGGA!! Dagens kommer antagligen senare.

Fasiken också

image263


Klantig som jag är har jag glömt mina papper i skolan, instuderingsfrågor och allt! Finns inte så mycket att göra nu mer än att vänta på att Sex and the city ska börja! Ps. Jag är fortfarande väldigt irriterad! Och min pojkvän har tatuerat sig idag, ska få resultatet imorgon, fint hoppas jag! Puss på dig Gogis om du läser. Puss på er andra också förresten!

Dagens outfit!

image262
Tischa H och M herr, väst VILA (mammas) och sjal från H och M! Till det svarta flats och skinnjacka.
Nu måste jag fortsätta plugga. Någon som är förvånad? Nej, inte jag heller! Missar Grey's och det är rena pesten. I alla fall, jag önskar er en fortsatt trevlig kväll!

Snyggt från Indiska

image261

L to the OVE

Glansis, se till att komma hem nu!


Aaaargh

Jag är irriterad över miljontals saker idag och jag skojar inte! Allt från att vi har prov nästan varje dag till att vi inte har något gott bröd hemma och jag är svinhungrig!!

Dagens kommer senare men först ska jag dränka mina sorger med glass fast jag egentligen vill ha chips, men har vi det hemma? Svar NEJ! Förlåt, ska inte smitta av mig min ilska till er! Hur har eran dag varit? :)

Onsdag

Tänkte bara säga godmorgon och önska er en skön dag! Om en timme kommer mina klasskamrater, bäst att öka! Ses sen.. Puss!


Yael Naim- New soul

image260
Kom igen nu kära läsare, snåla inte med kommentarerna! Puuuuuuss

Jag är en tråkmåns

image258
Snyggisbild på Ashley!


Nu hade jag tänkt gå och städa upp lite på mitt rum, känns rätt behövligt (heter det så?) Sen ska jag vila en lååång stund och efter det ska jag lära mig konflikten mellan USA och Irak, vi ska nämligen skriva prov på det imorgon. Ikväll är det i alla fall Desperate housewives för er som missat och ingen är gladare än jag! Återkommer kanske med lite jämna mellanrum! Förresten, åt plättar? plättor? nyss. Muuuumsy säger jag! Tack för mig så länge (Haha Frida kommer fatta men tyvärr ingen annan!) Puuuuuuuuuussar.

Stockholm streetstyle

image257


Jag är inget direkt fan av kjolar, inte på mig i alla fall, trivs inte alls i det. På andra tycker jag det är urtjusigt, titta bara på tjejen här ovanför!

Ett skepp kommer lastat med dagens klädval

image255
Jeans H&M, tischa med knappar på (syns ej!) H&M herr, kavaj med guldknappar Myrorna och sjal från H&M..

Tråkig skoldag! Fast imorgon blir det nog mycket roligare (förutom samhällsprovet!!) Vi i min grupp ska nämligen spela in en film hemma hos mig till rörlig bild i tre hela timmar, ganska skönt!

Cosy cosy cosy

Pirson Break om cirka tio minutas. Nu går jag och sätter på en kopp te, virar en filt om mig och bara njuter! Ses imorgon, puss!

Ååååh

image254
Bilder från Forerver21.com
Jag vill ha dessa snygga klänningar hängades i min garderob! Men eftersom jag inte har råd med tull, frakt och allt vad det heter så får jag nöja mig med att titta på dem!

News

image253


Min favoritsmyckesbutik på nätet har fått in massa fint vårnytt! Eftersom jag är har blivit helt insnöad på ringar den senaste tiden så fick ni se fyra stycken från den nya kollektionen! Ursnyyyyggt. Där finns även läckra halsband, klockor och örhängen.. Checka in det ni också!

Pictures of you, pictures of me

Bilder från i Lördags kommer så fort Julia skickat dem! Jag har inte sett dem själv än, men jag har lite på känn att de är galna!

Fredagens outfit

image251
Stövlar Scorett, jeans Åhléns, skjorta Erikshjälpen, skinnjacka och väska från H&M!

Felåt

Jag har inte kommit längre, är fortfarande hos Gogo och ändå är klockan snart åtta. Det blir icke som jag lovat. Kommer inte hinna publicera särskilt mycket idag eftersom jag kom på att jag måste plugga ikväll! Men något litet inlägg ska jag nog kunna lägga upp! Jag önskar er en fortsatt trevlig söndagskväll! Kram.


Suuuunday

Det blev en hård kväll/natt, men attans vad trevligt vi hade det, minst sagt! De sista gästerna gick väl vid femtiden sen sov några över. Tackar alla för att det blev så lyckat och inte minst min älskling!! Synd bara att tre av mina närmsta vänner är bortresta och inte kunde komma.
Jag är hemma hos Gogo nu och vi har städat (han har, jag har mest sovit) hela förmiddagen. vid fem, halv sex hade jag tänkt sticka hem och då publicerar jag fler inlägg, tänkte ta ikapp eftersom jag varit så kass på att uppdatera. Bild från fredagens klädsel kommer dyka upp för att dra ett exempel! Nu får jag nog hjälpa till lite med städningen. Ha det fint så ses vi sen. Pussis!

Sommaroutfit!

image250

Såhär ska jag gå klädd i sommar!
Det blev ändå ett inlägg till idag, kunde inte låta bli! Idag när jag cyklade hem från Gogo var jag klädd endast i tjocktröja och leggings. Det kallar jag vår! Om cirka en till två timmar kommer några flickor till mig. Vi ska fixa oss för att sedan sticka till Gogisen. Hoppas på en toppenkväll! Det hoppas jag ju förstås att ni också får. Pusshej!

Paaaartaj

Hej! :) Har inte hunnit puplicera några inlägg idag och kommer nog inte hinna göra det i heller eftersom jag måste hjälpa Gogo att förbereda inför ikväll, han ska nämligen ha fest! Så istället tänkte jag tipsa er om tre jättebra låtar som ni gärna kan lyssna på..  Här, här och här. Enjoy!

Header

image249
Nu har jag gjort ny header igen! Är lite nöjdare med denna än den förra. Får se om jag ändrar den ytterligare imorgon, om jag hinner vill säga. För jag måste sy en himla massa sen blir det partaj på kvällen! Nu ska jag till hemmakväll och hyra en film som jag och min bebis ska mysa till och så ska han laga mat! Jag önskar er alla en trevlig fredagskväll, pusspuss!

Kul grej!

Gick in på denna sida innan där de berättar hur man är som person utifrån din blogg! Vet ju inte om detta stämmer även om de påstår det, fast det var ju en kul grej. Och det mesta stämmer in exakt på mig, konstigt! Gör det du också, du skriver bara in ditt url sen klickar du dig vidare, busenkelt.

Åsiktsmaskinen!

Åsiktsmaskinen värdesätter harmonisk mänsklig kontakt över allt annat. De är bäst på jobb som innebär att hantera människor och är särskilt begåvade på att locka fram samarbete från personer som kanske är upprörda eller oroliga. De lyckas alltid uttrycka den lämpliga känslan i den rådande situationen! De är känsliga för både kritik och beröm och har en tendens att se till att flocken håller ihop - ibland genom att sålla ut det eller de som inte "passar sig". De trivs bäst när det är ordning och reda i den yttre världen - bland både människor och saker. Och ser gärna till att även andra håller ordning och reda på sig själva och sina saker.

De låter sällan logisk analys få företräde för personliga åsikter. Om de stöter på åsikter från en mer analytisk och opersonlig person använder de sina subjektiva känslor för att förhålla sig till det. De föredrar därmed att avgöra om det är t ex "snällt" eller "elakt" menat, snarare än "sant" eller "falskt". De älskar att ha varma relationer och trivs som fisken i vattnet när de får träffa och prata med många personer - gärna samtidigt! De har lätt för att prata - och tänker gärna medan de pratar. Det gör att de ibland kan tycka att de "gör bort sig", men så länge de får positiv respons från andra människor pratar de glatt vidare.


Psssst!

Förresten, imorgon ska jag göra ny header. En liknande den jag redan har, är liksom inte riktigt nöjd med den.. Lite finjusteringar och sånt där.


Sängen kallar..

Nu är det läggdags för mig, är riktigt trött! Hm, precis som det är ovanligt. Fast först en kopp te, är riktigt sugen. Det är nog inte heller så ovanligt. God natt och sov gott så ses vi imorgon. Puss och kram!

Marimekko

image247
Var varken i Malmö eller Trelleborg idag. Var inte alls sugen på Marimekkos samarbete med H&M. Jag tyckte det skulle bli roligt och spännande tills jag såg webshopen med alla plaggen, då ändrade jag åsikt! Tyckte knappt att något var snyggt, eller jo snyggt var det, men det passar bara på en catwalk! Säkert många som säger emot mig, men detta är min personliga åsikt. Som man brukar säga, smaken är som baken, delad! Illustrationerna däremot, URSNYGGA!!

Snyyyyyggisar


image246
Bild: hm.com
Något av dessa linnena ska jag köpa så småningom, eller ja snart! Kan bara inte bestämma mig för vilken färg. Vilken tycker ni? Kommentera nu och skriv er åsikt! Först måste jag bara berätta att jag har ganska mycket marinblått och knappt bågot puderrosa, så ja!

Dagens outfit

image245

Gårdagens köp!


Peacetischa från Gina Tricot, solbrillor H&M och sjal H&M..

Amen jag vet, döfula bilder! I alla fall den där jag har solbrillor på. Lovar att ta bättre, haha! I alla fall, har tjänat ihop till en 500 kronorcheck nu på H&M plus en 50 kronors nu i mitten av April! Göööött.

Torsdag, sköna torsdag

Torsdagar är rätt sköna. Inte för att själva dagen är skön (fast det beror på vädret!) Men när man väl slutat sista lektionen så är det skönt att veta att man bara har fredagen framför sig. Man behöver inte lägga sig lika tidigt och man kan äntligen slappna av! Såhär känner jag i alla fall. Idag har jag inga läxor och är överlycklig! Bilder på köpen igår kommer senare ikväll samt dagens outfit. Håll ut och framför allt håll utkik! Puuuussar.

Fan..

..nu har jag stopp i andra nösborren! Typiskt.. Men jag kunde i alla fall andas i cirka en timme, det var skönt så länge det varade. Nu vankas det pastasallad, mums säger jag. Vad säger du?


Dagens outfit

image241
Kofta Gogos, armband gjort själv, sjal H&M. Det andra är oväsentligt eftersom man ej kan se det! I alla fall.. Till det: Silvriga skor, systerns skinnjacka och svart väska som jag fått av Gogo. Mycket svart ser jag.

Ett beroende

image239
Jag måste faktiskt erkänna en sak. Jag shoppade idag också! (Jag skäms faktiskt!!) Men jag har sålt mina shorts och då är det faktiskt tillåtet. Bilder kommer antingen ikväll eller imorgon efter jag slutat!

Förkylning gånger 3589368363068

Sitter nu med en pappersbit uppstoppad i vardera näsborre, det hade jag i skolan också och då skrattade alla i klassen åt mig. Jag förstår inte varför? Hat haft stopp i näsan i tvååååååå dagar nu, står inte ut längre!! Alla kollar konstigt på mig eftersom jag ger ifrån mig massa konstiga ljud. Allt för att det ska sluta rinna! Prata kan jag inte heller! Åååååååh nu släppte det, shit jag kan andas. Skönt!

Dagens köp

image236

Oversized kuvertväska från Monki 100 kronor och sjal från H&M 70 kronor!

Dagens outfit

image235 

Jooooobbigt

image234
Det är ju jäkligt roligt att mitt nässpray funkar! Ironi! Det funkar inte. Jag blir galen! Har haft stopp i näsan hela dagen, inget hjälper. Det är ju en himla tur att mamma köpt hem nytt vaniljte annars vet jag inte vad jag hade gjort. Det är ju bra mot förkylning plus att det är riiiiiktigt gott. Jag kan faktiskt förstå de som är beroende av kaffe, alltså beroendet då, inte av kaffe för det är blä! Ja, te var det! Återkommer!!

Malmöstad

image233
Skulle ju som sagt till Malmö idag! Med mig hem fick jag en kuvertväska, finfin sjal och en kajalpenna! (Bilder kommer imorgon skulle jag tro!) Egentligen skulle jag gå in om pärlshopen men jag struntade i det. Strongt gjort av mig!! Det är ju så himla lätt att komma upp i höga summor när man handlar där. Man bara plockar på sig massa nytt hela tiden. Den.. Åh, den var väl fin.. Oh så fin, den måste jag ha, osv! Äh ni fattar! På tal om något annat ska jag bara berätta att det är bättre i halsen min, fast jag har åkt på en jädrans förkylning. Nej, nu ska jag mätta magen sen blir det plugg.


Marimekko

image232
Glöm nu inte att Marimekkos kollektion för H&M släppt på Torsdag! Jag ska verkligen inte missa det. Fast jag kan inte bestämma mig om jag ska besöka några av alla H&M-butiker i Malmö eller vår lilla i Trelleborg?

Prison Break är lika med lycka!

image231

Idag klockan 22:00 är det Prison Break och ingen är lyckligare än mig! Om man bortser från mitt halsont som fortfarande kvarstår. Imorgon har jag bestämt mig för att vara frisk. Orkar inte en dag till här hemma, dötrist verkligen. Plus att jag tänkt sticka till Malmö imorgon efter skolan och se om jag hittar en stor kuvertväska och så ska jag köpa lite mer tillbehör så att jag kan göra fler armband. Hoppas ni får en trevlig kväll sötnosar!

Lauren Conrad

image230
Snyggt hår, snygga kläder, snygg bränna, snyggt leende.. SNYGG TJEJ!

Yeah yeah

image229
Bild: Lastnightsparty.com
Guuuud vad jag längtar till helgen! Älskling är ensam hemma hela helgen och då blir det mys och partaj!

Vårigt väder

image228
Bild: Lundlund.com
Jag är hemma och är sjuk. Halsont (vet inte om det är halsfluss eftersom jag aldrig haft det förr och kan då inte jämföra) och förkylning! Toppen! Egentligen vill jag vara i skolan och sitta ute i solen på lunchrasten med mina söta vänner. Gogisen kom nästan precis förbi med en film som han tyckte jag skulle se idag. Hoppa nu under täcker och vila samtidigt som du tittar på filmen! Han är en sötnos! Hoppas jag är bättre till imorgon. För en sak är säker.. Jag hatar att vara hemma i mer än en dag! 

Ny header..

..vad tycks? :)


Tråkiga Hanna

Egentligen är jag väldigt arg idag, men på vad kan jag inte komma på. Antagligen på allt och alla. Jag har såna dagar ibland då allt är fel, idag är tydligen en sån. Jobbigt. Så därför tror jag inte att jag kommer publicera fler inlägg idag. Kanske ikväll om jag är på bättre humör. Nu ska jag lyssna på denna låten som brukar få mig på bättre humör. Kanske titta lite på Björn Gustavsson också för man kan ju inte vara sur när man ser honom! Trevlig dag allesammans.

H och M club

image226
Wiiiiiiiii.. Jag såg precis att jag endast har 216,50 kronor kvar att handla för på H&M för nästa guldbonus som är på 500 kronor. Och checken får jag hemskickad i Maj så det är lugna puckar eftersom jag lätt kommer handla upp de 216,50 kronorna tills dess.


Till salu!



1. Lila tröja från Ellos storlek 34/36 men passar även de som har storlek 38. Den är lång så man kan ha det som en kort klänning! Bra skick, använd endast en gång. Nypris: 200 kronor. Mitt pris: 100 kronor.
2. Kofta från VILA storlek S. Bra skick! Nypris: 300 kronor. Mitt pris: 100 kronor. 
3. Transparent blommig topp från H&M. Storlek 36! Använd några få gånger! Nypris: 250 kronor. Mitt pris: 100 kronor.

Vid intresse kontakta mig på [email protected]. Och glöm inte att ni står för frakten!

Jobbigt värre

Mina ögon rinner. Mina ögon kliar. Mina ögon är röda. Ja, det stämmer! Jag har fått ögoninflammation.


Fotbollsspelare

image221
Bild: Massimo Oddo som spelar i Milan
Måste bara fråga en sak! Tycker ni att denna mannen är snygg?

I wan't it

image220

Satan vad snygg bikini!! Från nelly.com

Second hand

Till anonym som frågade om jag kunde tipsa om secondhandaffärer i Malmö!


Eftersom jag nyss upptäckt att man kan fynda mycket fina grejer i secindhanaffärer så har jag inte hunnit utforska så mycket olika ställen. Dessutom bor jag i Trelleborg så jag har noll koll på var affärerna ligger i Malmö. Men jag brukar i alla fall åka till Myrorna vid Mobilia (vet ej vad vägen heter!) Butiken ligger i alla fall bakom Elgiganten och Sängjätten. Sen finns det Myrorna vid triangeln också. Har för mig att de ska ha ett ganska stort utbud. Jag hoppas att detta ändå var till någon hjälp! Om du vill veta mer kan du gå in på deras hemsida där du bland annat kan hitta öppettiderna.

Rolig fredagssysselsättning!

Innan kollade jag på så ska det låta med min mamma! Hur bra var inte Frida (från gruppen oh Laura!) Både jag och mamma satt och rös och bara tittade på varandra och vi båda fatta att det vi ville ha sagt var att det var himmelskt! Vilken röst! Brolle är inte dum han heller. Tittade ni på dagens avsnitt?


Massa saker till salu




1. Grå kofta från H&M. Använd en eller två gånger. Storlek 36. Nypris: 200 kronor. Mitt pris: 100 kronor.

2. Rött linne med fina broderier och söta knappar från Åhléns. Bra skick! Storlek S. Nypris: 200 kronor. Mitt pris: 100 kronor.

3. Jeans från Gina Tricot. Bra skick! Storlek 27/34. Nypris: 500 kronor. Mitt pris: 180 kronor.

4. Blommigt linne med smock upptill från H&M. Använda cirka tre gånger. Storlek 34 men passar nog även de som har storlek 36, kanske till och med 38. Nypris 100 eller 150 kronor. Mitt pris: 50 kronor.

5. Svart linne från Gina Tricot i mycket bra skick, använd en gång. Storlek 34. Nypris: 200 kronor. Mitt pris: 100 kronor.

6. Riktigt sköna loafers från Ellos. Använda en gång. Storlek 37. Nypris: 250 kronor. Mitt pris: 100 kronor.

7. Randiga ballerinaskor med rosett från Scorett. Aldrig använda. Storlek 38. Nypris: 200. Mitt pris: 100 kronor.

8. Avklippa Replayjeans. Bra skick! Storlek 32 (snyggt när de är baggy!) Nypris: 1200 kronor. Mitt pris: 200 kronor.
9. Baksidan på shortsen! (Som ni nog fattade!)
10. Vitt linne från H&M med broderier och knappar. Använd få gånger. Storlek M. Nypris: 150 kronor. Mitt pris: 80 kronor.


Vid intresse kontakta mig på [email protected]
Glöm inte att det alltid är ni som står för frakten!

Not gonna run away, not gonna let it go


Detta fick jag av min älskling plus ett likadant peacearmband fast i vinrött på vår två-årsdag. Jag är en lycklig tjej. Både för att jag har världens bästa pojkvän och för att jag är ägare till dessa snygga ting.

I can

Denna låten är grym! Det är Emilia de Poret som sjunger. Jag vill också heta Emilia, det är så fint! Och titta så snygg hon är..

Dagens outfit!


Tröja och jeans H&M och jeansjacka från Myrorna.
Dramalektionen idag var riktigt rolig, som alltid! Tänk att en lektion kan vara så rolig, fattar inte det. Skrattar ibland så jag håller på att kissa på mig. Jaja, nog om det. Idag är det ju torsdag vilket innebär att jag bara har en uppgift kvar att skicka in sen blir det inget mer plugg denna veckan och jag hoppas att nästa vecka blir lugnare.

Jeansjacka och kavaj


Såhär ser kavajen och jeansjackan ut som jag köpte igår!
Jeansjackan är i barnstorlek 115 och kavajen är XS på barnavdelningen och är från början från Benetton, snacka om fynd! Jag är riktigt nöjd med mina köp i alla fall. Ni kan även se en skymt av mina armband som jag fullkomligt älskar. Funderar på att åka in till Malmö och köpa mer material så att jag kan göra fler fast i så fall lite annorlunda. Det kanske är någon är intresserad av att köpa? I så fall kan jag sälja de här genom bloggen. Lägg en kommentar i kommentarsfältet ifall ni är intresserade så återkommer jag.

Thursday

Snart ska jag lägga upp lite bilder på jeansjackan, jackan, dagens outfit och möjligtvis ett armband jag nyss knåpade ihop på 2 minuter! Men först mat! Hur har din dag sett ut? Skriv gärna en kommentar, kul att veta. Puss!

2-årsdag

image198
Jättegammal bild på mig och min älskling! Kolla mitt hår, så kort!
Skulle bara berätta att idag har jag och Gogo varit tillsammans i två år! Och så hinner vi inte umgås, tråkigt! Han spelar match och jag måste plugga hela dagen, buuuhu. Fast det tar vi igen på Lördag, myyys!

Inspiration

image197
Kom hem från Malmö alldeles nyss. Var på myrorna och köpte en liiiiten jeansjacka och en lika liten kavaj från barnavdelningen som är marinblå med guldiga knappar, snyggt eller!!! Fick endast ge 100 kronor för båda. Bilder kommer senare. Ska upp till min farmor nu och äta goda bullar sen ska jag plugga heeela kvällen, med undantag när det är Grey's. Haft en bra dag? Hoppas det i alla fall. Pussis.


Ny kategori

image195
Bild: Google.se
Har gjort en kategori "jag säljer grejer!) Det är bara till att klicka där om ni är nyfikna och/eller sugna på att köpa något. Kontakta mig i så fall på [email protected]! Nej, nu måste jag skriva 1X2 frågor.. vad det nu innebär?

Nytt i garderoben

image187
 
Allt kommer från H&M (konstigt nog) förutom brillorna som är från Åhléns.
Egentligen är den där röda t-shirten inte sådär bred, fattar inte hur den kunde bli så på bilden! Det svarta linnet är så stort eftersom jag tänkt ha det som en klänning till sommaren, åååh till mina gladiatorskor, lovely! Äh nu måste jag egentligen plugga, pesten själv, ungefär i alla fall! Ha en fortsatt trevligt kväll så ses vi imorgon om jag inte återkommer senare, dvs. om tiden räcker till. Puuuuss!

Jobbigt att komma på en bra rubrik


Detta hade jag på mig på fredagens partaj. Bättre sent än aldrig, visst?
Tröja och skärp H&M, jeans Åhléns och armband från Bijoux.

Bracelets


Var i Malmö, pärlshopen idag efter skolan! Hittade massa fint och det blev fyra armband av alltihopa. Allt som allt blev det 137,50:- Billigt och bra!

Dagens klädval

image184
Sjal och tröja från vårt hederliga H&M, jeans från Åhléns och armbandet har jag själv pysslat ihop (bilder kommer närsom!)

Tillbaka i rutan

När jag har haft tid så har blogg.se inte fungerat och när jag inte haft tid har blogg.se fungerat, ironiskt va? Men nu är jag tillbaka och tänker köra på som vanligt, skönt eller hur? Hoppas ni haft en trevlig dag.

RSS 2.0